Nieuws

Voorgenomen reorganisatie Ampleon

Het reguliere overleg met Ampleon werd gedomineerd door de voorgenomen reorganisatie bij Ampleon waarbij een behoorlijk aantal arbeidsplaatsen (ook in Nederland) zal komen te vervallen.

Voorgenomen reorganisatie Ampleon

Afgelopen vrijdag hadden we een regulier overleg met Ampleon. Het overleg werd gedomineerd door de voorgenomen reorganisatie bij Ampleon waarbij een behoorlijk aantal arbeidsplaatsen wereldwijd maar vooral ook in Nederland zal komen te vervallen. Een adviesaanvraag hierover ligt bij de OR.

We kunnen ons voorstellen dat deze aankondiging voor onrust zorgt. We kunnen deze onrust niet wegnemen maar kunnen hopelijk wel meehelpen om de onrust te kanaliseren.

Op voorhand kunnen we je wel laten weten dat we met Ampleon een goed sociaal plan hebben afgesproken dat op deze reorganisatie van toepassing zal zijn. Daarnaast zijn we met Ampleon in gesprek of we aanvullende afspraken kunnen maken die voor werknemers in deze situatie behulpzaam kunnen zijn.

We houden je over de verdere ontwikkelingen op de hoogte.


maandag 16 november 2020

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

Je kan ons op kantoor bezoeken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur


info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.