Blog

VHP2 Wij doen er toe!

De VHP2 beschikt over een grote mate van specialistische kennis en ervaring op het gebied van collectieve en individuele dienstverlening in de hightech. Samen komen we verder.

Beste leden,

Ik begin gewoon maar even onbescheiden. De VHP2 beschikt over een grote mate van specialistische kennis en ervaring op het gebied van collectieve en individuele dienstverlening in de hightech. Het afgelopen jaar hebben wij ruim 150 professionals geholpen met complexe juridische geschillen met hun werkgevers; waaronder Philips, Signify, ASML en NXP. In al de bedrijven waar we actief zijn hebben we meegewerkt aan collectieve regelingen waaronder afspraken over de arbeidsvoorwaardelijke kant van de Coronamaatregelen. Onze vereniging doet er toe!

logos

Prestaties die niet ongemerkt zijn gebleven. In 2020 hebben wij meer nieuwe leden dan ooit mogen verwelkomen. Ook in 2021 willen wij er zijn voor onze leden: dit geldt te meer in deze onzekere Coronatijd. Wij blijven onze leden ondersteunen in de bedrijven waar gereorganiseerd moet worden. Wij blijven onze invloed aanwenden om er voor te zorgen dat de subsidiegelden die bedrijven ontvangen op een rechtvaardige wijze worden aangewend. Kortom: er is genoeg te doen.

Mocht je collega’s kennen die geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening stuur ze dan s.v.p. onze brochure door of deze animatie. Uiteraard kunnen ze ons altijd bellen via 040-2116222. Je wordt direct te woord gestaan. Het eerste half jaar is het lidmaatschap gratis: Deze actie duurt tot 1 juli a.s.

We doen er toe.


Met vriendelijke groet,

Casper Vaandrager

Directeur

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

Je kan ons op kantoor bezoeken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur


info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.