Nieuws

VHP2: Juist nu!

De VHP2 wil zich in deze bijzondere corona-tijden onderscheiden. Dit proberen wij te doen door er juist nu in voor onze leden te zijn! Voor zowel bestaande leden als nieuwe leden.

Groepsfoto VHP2

VHP2: Juist nu!

VHP2 wil zich in deze bijzondere corona-tijden onderscheiden. Dit proberen wij te doen door er juist nu in voor onze leden te zijn! Voor zowel bestaande leden als nieuwe leden.

De afgelopen maanden hebben wij talloze leden bijgestaan op juridisch gebied. Dit varieert van bijstand in geval van ontslag als gevolg van reorganisatie tot adviezen over thuiswerken en al dan niet verplicht kunnen worden om vakantiedagen op te nemen.

Op basis van de feedback die wij krijgen wordt onze dienstverlening gewaardeerd en dus gaan wij hier onverminderd mee door!

Ook nieuwe leden willen wij altijd kunnen helpen. Om die reden hebben wij weer een speciale actie. Bij elk nieuw lid dat zich vanaf 1 september 2020 aanmeldt en gedurende een periode van minimaal 1 jaar lid blijft, doen wij bij arbeidsgeschillen geen beroep op de wachttijd van 6 maanden.


Word lid. VHP2: Samen komen we verder.

Casper Vaandrager

Directeur VHP2dinsdag 1 september 2020

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.