Casus

Van outplacement naar start-up

"Hoewel ik geen lid was van VHP2 heb ik hen de afgelopen twee jaar leren kennen als een integere en kundige vakorganisatie die in dit soort situaties mensen uitstekend kan begeleiden."

Zelfstandig ondernemerschap

Ik werkte als senior consultant bij een grote Rijksdienst. Een leuke baan, zeker in het begin, die veel pionierskwaliteiten vroeg vanwege alle organisatorische veranderingen. Deze organisatorische veranderingen werden ingezet als tijdelijk, maar bleken gaande de rit van 6.5 jaar meer de norm. Dit maakte het werk lastig omdat het implementeren van de veranderingen niet van de grond kwam. Een frustrerende factor waar wij als medewerkers last van hadden omdat er maar geen stabiliteit tot stand kwam. Na 6 jaar en een burn-out verder was voor mij de maat vol en ik vroeg een overleg aan met mijn leidinggevende. We besloten tot een outplacement traject en coaching naar een nieuwe werksituatie met hulp van een loopbaanadviesbureau. Dit leidde tot de start-up van mijn eigen bedrijf en een bestaan als zelfstandig ondernemer.


Hoewel ik geen lid was van VHP2 heb ik hen de afgelopen twee jaar leren kennen als een integere en kundige vakorganisatie die juist in dit soort situaties – reorganisatie en outplacement - mensen uitstekend kan begeleiden. Ik kan iedereen met twijfels over zijn baan dan ook van harte aanbevelen om kennis te maken met de loopbaanadviseurs van VHP2 om met hen het gesprek aan te gaan!


(Naam bekend bij de VHP2, consultant, 48 jaar)

Download de whitepaper

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.