Blog

Mannen 4x400 op de olympische spelen

De ‘mannen 4x400’ (estafette) was in meerdere opzichten een feest om naar te kijken. Het plezier en de vriendschap spatte ervan af. Ik bedacht mij ineens dat voor deze mannen dit hun werk is en dat het toch prachtig is als je op deze manier met elkaar het verschil maakt. 

Mannen 4x400 op de olympische spelen

De ‘mannen 4x400’ (estafette) was in meerdere opzichten een feest om naar te kijken. Het plezier en de vriendschap spatte ervan af.

Voorafgaand aan de race kwamen de mannen aan lopen op een manier dat het meer leek alsof vier vrienden naar een feest gingen. Ze liepen een weergaloze race en zo behaalde Nederland voor het eerst in de geschiedenis op dit onderdeel zilver. In het interview achteraf zeiden de mannen dat hun vriendschap en het samenwerken hun zo goed hadden gemaakt en niet hun individuele kwaliteiten. Daarnaast geven de mannen aan dat het eerlijk zijn tegenover elkaar en het hebben van een goede trainer verder het verschil hebben gemaakt.

Ik bedacht mij ineens dat voor deze mannen dit hun werk is en dat het toch prachtig is als je op deze manier met elkaar het verschil maakt. Voor mij was deze race weer een inspiratie om te zien hoe samenwerking tussen de juiste mensen essentieel is. Natuurlijk wisselen we soms van baan of van team maar elke keer als het weer lukt om een team te creëren waar vriendschap, plezier en eerlijkheid hoog in het vaandel staan zal je merken dat ‘samen’ je verder brengt dan ‘alleen’.

Ik wens jullie (na een periode van vakantie) toe dat je allemaal op je eigen plek aan een team kan bouwen waar het plezier van afspat en waar de samenwerking het verschil maakt. Dan wordt werken meer en meer een feest!Frans

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

Je kan ons op kantoor bezoeken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur


info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.