Blog

Gun elke organisatie een Wilma

Deze maand neemt de VHP2 afscheid van Wilma. Sinds 1 april 1989 is Wilma bij de VHP2 in dienst als facilitair medewerkster. In die hoedanigheid beheert en onderhoudt zij het kantoor van de vereniging. Dit heeft ze dus ruim 32 jaar voor ons gedaan!

Gun elke organisatie een Wilma

Wilma is echter veel meer geweest dan een facilitair medewerkster. Naast haar formele taken zoals kantooronderhoud (schoonmaken) en voorraadbeheer zorgde zij namelijk ook voor de menselijke maat aan de Ruusbroeclaan 21. Ze zorgde niet alleen voor de koffie maar ook voor de gesprekken bij de koffie. In deze coronatijd wordt duidelijk wat de waarde is van de gesprekken tussen collega’s bij de koffie. Iedereen mist de gesprekjes met de collega’s ik in ieder geval wel. Gesprekken die soms over niets gaan, soms pure flauwekul zijn maar soms ook van wezenlijk belang zijn en daarmee enorm waardevol. Wilma hield de collega’s in de gaten en bood een luisterend oor. Ze was echter ook in staat om collega’s aan te spreken: “Casper: je hebt weer eens je raam op je kamer open laten staat!” Dat toont betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel dat verder reikt dan je eigenlijke functie! 32 jaar lang niet alleen voor het pand aan de Ruusbroeclaan gezorgd maar ook 32 jaar lang voor de collega’s gezorgd.

Ik gun elke organisatie een Wilma!Casper Vaandrager

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.