Individuele dienstverlening

Fiscale dienstverlening

VHP2 heeft het voor haar leden mogeliijk gemaakt om Base Consultants in te schakelen voor een onafhankelijk fiscaal advies tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per uur exclusief btw.

Fiscale dienstverlening

VHP2 heeft het voor haar leden mogeliijk gemaakt om Base Consultants in te schakelen voor een onafhankelijk fiscaal advies tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per uur exclusief btw.

Voor een Fiscaal advies over een eenmalige uitkering voor leden wordt door de VHP2 voor het eerste uur € 30,- vergoed.


Base Consultants

Even voorstellen: mijn naam is Els Stienstra. In 1991 besloot ik om mijn adviezen vanuit mijn eigen bedrijf te gaan geven en Base Consultants werd opgericht. Ik wilde graag mijn bij de grote accountantskantoren opgedane kennis en ervaring gebruiken om op een persoonlijke wijze mijn klanten te kunnen adviseren om zo dichter bij hen te staan.


Mijn loopbaan begon in 1974 als assistent accountant. In die periode begon ik de opleiding NIVRA en deed ik ervaring op bij drie landelijke accountantskantoren. Omdat ik mij in de loop van de jaren meer aangetrokken voelde door het belasting advieswerk, ben ik in ‘82 begonnen aan de opleiding Belasting adviseur RB, die ik in 1986 succesvol afrondde.


Het bedrijf

Ons kantoor groeide sinds de oprichting sterk. Het aantal diensten werd uitgebreid en richt zich nu vooral op dienstverlening aan ondernemingen en MKB ondernemers. Onze cliëntenkring heeft een grote diversiteit aan specialismen en een landelijke spreiding. Uiteraard werken wij ook voor particulieren.


Wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening met een sterk persoonlijk contact, tevreden klanten èn medewerkers. Ons team is hooggekwalificeerd en bestaat uit enthousiaste medewerkers. Wij werken proactief en vanuit met een groot vermogen om naar mensen te luisteren. Wij leven ons in de situatie in, en hebben oog voor wat jou als onze klant bezighoudt.


Onze adviezen gaan niet altijd over wat iemand graag wil horen, maar over wat ons het beste lijkt voor de klant in een specifieke situatie. Iedere klant heeft een vaste relatiebeheerder die alle contacten over de dienstverlening onderhoudt.


Diensten

Onze diensten zijn gevarieerd en lopen uiteen van het verzorgen van salarisadministraties en het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen tot persoonlijk advies en begeleiding bij fusies en overnames.

Wij adviseren bij het opzetten van start-ups, estate (vermogens)planning of het oprichten van een (Stamrecht) B.V. Ook het begeleiden van het financiële deel van echtscheidingsprocedures is een veel voorkomende dienst.Bekijk onze individuele dienstverlening of juridische dienstverlening voor meer informatie.

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.