Nieuws

Eindbod Cao Metalektro

Afgelopen vrijdag heeft FME ons laten weten dat de werkgevers in de Metalektro niet verder willen gaan dan het voorstel dat ze ons gedaan hebben tijdens de 5de onderhandelingsronde.

FME heeft onvoldoende mandaat om verder te onderhandelen

Afgelopen vrijdag heeft FME ons laten weten dat de werkgevers in de Metalektro niet verder willen gaan dan het voorstel dat ze ons gedaan hebben tijdens de 5de onderhandelingsronde. Omdat dit niet in de richting komt van hetgeen we als vakorganisaties voor onze leden willen bereiken hebben we een eindbod gedaan in de hoop dat FME een conflict weet te voorkomen.

Het eindbod vinden jullie hier.


Hoe nu verder?

We hebben de FME tot vrijdagmiddag 4 december de tijd gegeven om ons eindbod te accepteren. Als FME daar niet op ingaat dan gaan de vakorganisaties een ultimatum stellen. Dat is niet zoals de VHP2 dat graag ziet. We komen van nature graag aan de onderhandelingstafel tot elkaar maar “it takes two to tango”. We houden jullie over het vervolg van het proces op de hoogte en we kunnen jullie nu alvast weten dat de leden van onze Cao-commissie creatieve ideeën hebben waarmee jullie als professionals kunnen laten zien dat jullie het met de opstelling van de FME niet eens zijn zonder “aan de poort” te hoeven staan. Wat dat is horen jullie nog van ons.


Samen komen we verder

De VHP2 blijft ook in deze lastige situatie trouw aan zichzelf. Integer, rechtvaardig en in verbinding met jullie en de andere vakorganisaties willen we alsnog met FME tot overeenstemming komen.


donderdag 3 december 2020

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.