Lidmaatschap

Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.

Schrijf je nu in.

Word lid van VHP2

Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events. Verder betrekken je in de onderhandelingen over collectieve arbeidsvoorwaarden en groepskaderafspraken, en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen. Onze leden zijn ook welkom om deel te nemen in de verschillende werkgroepen, het bestuur of de ledenraad.


Individueel heb je toegang tot onze diensten: van hulp bij sollicitatie, juridisch advies over je contract tot namens jou onderhandelen of procederen, en alles er tussenin. Voor loopbaan advies en fiscaal advies schakelen wij externe partijen in, dit zijn dus geen directe VHP2-diensten waar u gebruik van kunt maken. Echter, hebben wij met deze partijen langdurige samenwerkingen waarbij we ervaring hebben met en vertrouwen hebben in hun expertise. 


Overstappen van een andere vakbond waarbij je je rechten kan behouden en waarbij je geen dubbele contributie betaald tijdens de opzegtermijn? Bel ons secretariaat 040 – 211 6222 en wij zorgen voor een naadloze aansluiting!

Zowel privé als zakelijk aan te passen.

Ledenstatus aanpassen

Om onze ledenadministratie up to date te houden, kan je wijzigingen in zowel jouw privé als ook jouw zakelijke gegevens aan ons melden via info@vhp2.nl. Je kan ook zelf jouw gegevens aanpassen via mijn VHP2.

Wij kunnen deze niet met terugwerkende kracht verwerken en de aanpassingen van het contributiebedrag gaan in op de eerstvolgende factuur/ incasso datum.

Ben je in between jobs, geef dit dan door aan ons. Je krijgt in dat geval 50% korting op de contributie, gedurende de tijd dat je werk zoekend bent.

Om onze ledenadministratie up to date te houden, kan je wijzigingen in zowel jouw privé als ook jouw zakelijke gegevens aan ons melden.

Wij regelen het voor je.

Lidmaatschap opzeggen

Het Lidmaatschap van de VHP2 eindigt op de laatste dag van de maand volgend op die waarin de schriftelijke opzegging (brief of email) is ontvangen, tenzij in de opzegging een later tijdstip is vermeld.

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.