mature chief executive officer trying to understand data on laptop screen

Nieuwe site werktijdenmetalektro.nl live

De Metalektro is een moderne en belangrijke sector die continu in beweging is, zeker ook op het gebied van goed werkgeverschap. In dat kader is de afgelopen tijd veel onderzoek verricht naar onregelmatig werken (in ploegendienst of consignatiedienst), verlofstanden en 4×9 uur werken. Al die onderwerpen zijn van invloed op de werk-privébalans en dus inzetbaarheid van werknemers. Op de nieuwe site werktijdenmetalektro.nl zijn talloze hulpmiddelen en tips voor werkgevers én werknemers te vinden om die werk-privébalans te waarborgen en duurzaam inzetbaar te blijven.

Handige tools en tips voor werkgevers en werknemers
Op basis van diverse onderzoeken zijn er voor werkgevers en HR-managers veel nieuwe hulpmiddelen ontwikkeld om de invloed van onregelmatige werktijden op de inzetbaarheid van werknemers zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld hulpmiddelen die u helpen de diensten van uw werknemers minder belastend in te delen.

Ook verlofstanden hebben veel invloed op de duurzame inzetbaarheid van werknemers, en ook daarnaar is onderzoek verricht. Op de site zijn handige instrumenten te vinden om bijvoorbeeld verlofstuwmeren te voorkomen. Tot slot kan ook 4×9 uur werken een oplossing zijn om werk en privé in een goede balans te houden. Ook daarvoor zijn effecten en tips te vinden op de nieuwe site.

Op de werknemerspagina’s zijn waardevolle tips opgenomen hoe om te gaan met onregelmatig werken en het opnemen van verlof.

Kortom: ga naar werktijdenmetalektro.nl om weer up-to-date te zijn over deze onderwerpen.