

Bestuur VHP2

Dhr. Hans van Sprang Voorzitter

Dhr. Bart Salters Penningmeester

Dhr. Michael van Hartskamp Secretaris

Dhr. Gerard van Nuland Bestuurslid namens Synergo

Ledenraad VHP2

Dhr. Gerard van Giessen Voorzitter

Dhr. Bas van der Schaaf Dhr. Jan-Willem Kemna Dhr. Ko van den Berg Dhr. Gerrit Venemans

Dhr. Henk Jacobs (namens Synergo)
Dhr. Robert Donker (namens Synergo)

Dhr. Dirk van den Bosch (namens Synergo)