Nieuws

De Cao-onderhandelingen met Signify zijn door de VHP2 en de andere bonden opgeschort. 

De Cao-onderhandelingen met Signify zijn door de VHP2 en de andere bonden opgeschort. De reden hiervoor is dat Signify een voorstel heeft gedaan voor een nieuwe Cao dat voor de bonden onacceptabel is. Signify wil een Cao voor 18 maanden met een loonsverhoging van 1% en een eenmalige uitkering van € 1000. Daarnaast wordt een aantal verslechteringen voorgesteld en een versobering van het sociaal plan. Dit voorstel komt niet in de buurt van de voorstellen zoals ingediend door de VHP2. 


Op 24 oktober jl. heeft de VHP2 met Signify gesproken en werd direkt duidelijk dat de verschillen vooralsnog onoverbrugbaar zijn. De gezamenlijke bonden hebben de onderhandelingen om die reden opgeschort en gaan de situatie die nu is ontstaan met de leden bespreken op 7 november a.s.


Voor vragen, opmerkingen en suggesties kan er contact worden opgenomen met Casper Vaandrager via casper.vaandrager@vhp2.nl of 040-2116222

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

Je kan ons op kantoor bezoeken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur


info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.