Rob Koster nieuwe directeur VHP2


VHP2, de vakorganisatie voor professionals in de hightechindustrie, heeft Rob Koster aangesteld als nieuwe directeur en senior-adviseur arbeidsvoorwaarden. Koster, een ervaren belangenbehartiger en onderhandelaar, was de afgelopen jaren actief als cao-onderhandelaar en hoofd collectieve belangenbehartiging bij vakorganisaties in de gezondheidszorg.


Koster brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar VHP2. Hij heeft een uitgebreid trackrecord opgebouwd in het overleggen met sociale partners en overheden, het behartigen van ledenbelangen en heeft in de afgelopen jaren bijgedragen aan de vernieuwing en versterking van werknemersverenigingen.


Hans van Sprang, voorzitter van VHP2, is verheugd over de aanstelling van Koster: "Rob brengt de expertise en ervaring mee die ons zullen helpen om de belangen van onze leden nog beter te vertegenwoordigen en de kwaliteit van onze diensten verder te verbeteren. We kijken uit naar de frisse inzichten en innovatieve ideeën die hij zal inbrengen."


Koster zelf is enthousiast over zijn nieuwe rol bij VHP2. "Ik kijk ernaar uit om me in te zetten voor VHP2's achterban. Ik ben vastbesloten om mijn ervaring en vaardigheden te benutten om de vereniging VHP2 te versterken en de belangen van professionals prominenter op de kaart te zetten."


Koster volgt interim-directeur Bregje Mollee op en treedt op 1 februari in functie als nieuwe directeur van VHP2.


* Voor meer informatie over Rob's achtergrond en ervaring, bezoek zijn LinkedIn-profiel https://www.linkedin.com/in/kosterrob

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

Je kan ons op kantoor bezoeken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur


info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.