Casus

Nieuwe baan / Contact check

"De snelheid, laagdrempeligheid en het heldere advies bij de onderhandelingen over mijn nieuwe contract, zorgen ervoor dat ik de VHP2 in een andere situatie zeker weer weet te vinden!"

Nieuwe baan / Contact check

Casus

Na een aanbod voor een arbeidsovereenkomst bij een nieuwe werkgever, heb ik contact opgenomen met VHP2. Ik had een aantal vragen. In de arbeidsovereenkomst bij mijn eigen werkgever stond namelijk een non- concurrentiebeding. Van de juridisch adviseurs van VHP2 wilde ik graag een inschatting in hoeverre dit beding mijn indiensttreding bij de nieuwe werkgever in de weg zou kunnen staan. Ook stond er in mijn eerste contract geen opzegtermijn, dus wilde ik graag weten welke opzegtermijn ik in acht zou moeten nemen.


Tenslotte kreeg ik van de nieuwe werkgever de mogelijkheid om te kiezen voor een leaseauto ten koste van een bepaald bedrag aan bruto loon. Hierover wilde ik ook graag advies. Nadat ik mijn vragen in een email had gezet kreeg ik al heel snel een eerste reactie waarbij een van mijn vragen direct werd beantwoord. Voor de overige twee vragen zou een jurist contact met mij opnemen.


Tijdens een prettig telefonisch gesprek met de jurist heb ik volgens de andere vragen kunnen bespreken en was ik daarna voor mijn gevoel voldoende geïnfor- meerd om afrondende gesprekken met de nieuwe werkgever te voeren. De snelheid, laagdrempeligheid en het heldere advies, zorgen ervoor dat ik de VHP2 in een andere situatie zeker weer weet te vinden!


(Naam bekend bij de VHP2, consultant engineering, 30 jaar)

Neem contact op

Contact

High Tech Campus 84

5656 AG Eindhoven

info@vhp2.nl

040-2116 222

Lid worden?

Schrijf je dan hier in! Als lid heb je altijd toegang tot ons zakelijke netwerk en events, praat je mee over onderhandelingen en ben je bevoegd te stemmen over voorstellen.