Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


Brainport Future Skills Onderzoek 2020

Inzicht in dynamiek van de arbeidsmarkt (regio Eindhoven) nu essentieel

Om zo goed mogelijk te kunnen anticiperen en reageren op veranderingen in de arbeidsmarkt is in opdracht van Brainport Development het lees verder


maandag 20 april 2020 | Oproep: kabinet toon menselijk gezicht aan mensen met uitkering en arbeidsbeperking

Het is belangrijk dat er aandacht is voor werknemers die dreigen ontslagen te worden. Van belang is om juist ook op te komen voor de mensen die voor de crisis al in meer of mindere mate een afstand hadden tot de arbeidsmarkt.

 

VCP heef... lees verder


maandag 20 april 2020 | Constructief overleg bij Signify

VHP2 voerde in de afgelopen weken met Signify, haar leden en de andere vakorganisaties constructief overleg over de door Signify eenzijdig aangekondigde corona maatregelen.

Signify heeft goed de bezwaren van de werknemers geluisterd en besloten om d... lees verder


donderdag 16 april 2020 | VHP2: nieuwe leden nu gelijk recht op juridische bijstand

VHP2 gevestigd in Eindhoven is een vakbond voor professionals en van oudsher gericht op de high tech. VHP2 is een constructieve en stevige vakbond voor leden bij bedrijven als Philips, Signify, ASML en NXP.

Ca... lees verder


dinsdag 14 april 2020 | Signify past Corona-voorstellen aan

De oproep van Signify, vooral de oproep tot een vrijwillige 20% salaris/werktijd reductie, heeft in de organisatie tot de nodige onrust en onbegrip geleid. De VHP2 heeft dit, samen met de andere vakorganisaties, aangekaart bij het bedrijf.

Het oo... lees verder


vorige  2 van 70  volgende