Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


donderdag 10 oktober 2019 | VCP-symposium: vormgeven aan je eigen loopbaan en ontwikkeling

Welke rol kan de werknemer zelf spelen om zijn eigen loopbaan en ontwikkeling vorm te geven. Die vraag zal uitgebreid aan bod komen op het VCP-symposium dat op 7 november wordt gehouden. Het symposium heeft dit jaar als thema leven lang ontwikkelen, loopbaa... lees verder


woensdag 25 september 2019 | Is er een value case voor de digitale wereld? Netwerkbijeenkomst

Langjarig lid van VHP2, Frans van der Reep,heeft als lector jarenlang gestudeerd op de impact van de digitale wereld op leven en werk. Daarin kan hij de verschillende studies die hij heeft gedaan goed kwijt.

Zijn stelling is al ruim een decennium... lees verder


maandag 16 september 2019 | CAO onderhandelingen Philips

Uitslag ledenraadpleging Cao/ Voorstellenbrief VHP2!
... lees verder


donderdag 5 september 2019 | Cao Onderhandelingen Signify

We gaan weer starten met de cao-onderhandelingen bij Signify!

VHP2 stelt een salarisverhoging van 5 % voor 12 maanden voor. Bij een voorgestelde looptijd van 17 maanden (dus tot 31-12-2020) leidt dit tot een inzet van een salarisver... lees verder


maandag 2 september 2019 | Wisseling leiding VHP2

Per 1 september 2019 neemt Casper Vaandrager de functie van directeur ad interim van de VHP2 op zich. Hij volgt daarin Jörg Sauer op die vanaf 2012 de functie van directeur naast zijn werk als belangenbehartiger heeft bekleed.

Casper is sinds 2... lees verder


1 van 63  volgende