Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


VHP2 kantoor gesloten

In verband met de feestdagen is het VHP2 kantoor gesloten van donderdag 21 december tot en met dinsdag 2 januari.

Wij wensen jullie fijne feestdagen toe.


maandag 4 december 2017 | Netwerkbijeenkomst over werk en mantelzorg

Voor leden en introduceés

Datum:                 25 januari 2018

Tijd:         &... lees verder


vrijdag 1 december 2017 | Verbetering principe-akkoord Cao PostNL

Er is afgelopen dagen intensief overleg gevoerd tussen PostNL enerzijds en vakorganisaties anderzijds over een verbetering van een al bereikt akkoord met de VHP2, BVPP en CNV. Alle partijen waren van mening dat het draagvlak van dit akkoord wat mager was. P... lees verder


woensdag 29 november 2017 | Vacature: jonge pensioenbestuurders

Het opbouwen van een goed pensioen is voor jonge professionals lang niet meer vanzelfsprekend. En jonge pensioenbestuurders zijn al helemaal een zeldzaamheid. Slechts 2% van alle pensioenbestuurders is onder 35 jaar oud, en dat terwijl deze groep ruim 40% v... lees verder


maandag 20 november 2017 | Principeakkoord Kortlopende Cao en Sociaal Plan bij KPN

lees verder


vorige  2 van 51  volgende