Actueel

Wij duiden als VHP2 op deze plek het nieuws en de actualiteit en plaatsen het daarmee in het kader van onze dienstverlening aan onze leden. Wij nodigen onze leden nadrukkelijk uit om op het nieuws te reageren. 

Organisaties spelen in op nieuwe markten waarin producten en diensten in steeds grotere variatie en op grotere schaal worden aangeboden. Fusies, overnames en reorganisaties brengen grote veranderingen teweeg. Dit vereist van medewerkers een grote mate van flexibiliteit, en van ons als vakbeweging aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. In deze rubriek houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied, nationaal en internationaal.

Nieuws over onderhandelingen binnen ons netwerk van bedrijven zoals: Philips, Philips Lighting, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP en de sectoren waarin wij actief zijn. De volledige actuele versie van de CAO is terug te vinden bij diensten. collectieve belangenbehartiging, CAO's per bedrijf.


Uitnodiging women@vhp2

maandag 12 februari 2018 | Uitnodiging women@vhp2

Agenda lees verder


maandag 29 januari 2018 | Uitnodiging Lighting Research

Op 9 januari jl. zijn de werknemers bij Lighting Research over het voornemen geïnformeerd om 118 arbeidsplaatsen te laten vervallen. Sommige werknemers kregen te horen dat ze kunnen blijven, anderen kregen te horen dat zij moete... lees verder


dinsdag 16 januari 2018 | PostNL: Aanpassingen in pensioen per 1 januari 2018

Per 1 januari 2018 wordt de pensioenregeling bij PostNL op diverse punten aangepast.

Pensioenleeftijd naar 68 jaar
Op 1 januari 2018 gaat de pensioenleeftijd van Pensioenfonds PostNL omhoog van 6... lees verder


VHP2 journaal

dinsdag 9 januari 2018 | VHP2 journaal

Kijk voor het laatste Journaal.


vrijdag 5 januari 2018 | Nieuwjaarsborrel VHP2

Ook dit jaar nodigt het bestuur u uit om tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst het glas te heffen en elkaar te ontmoeten. Wij zullen natuurlijk de gelegenheid gebruiken om samen met u kort stil te staan bij de gebeurtenissen van het latende jaar en hoe we invull... lees verder


1 van 51  volgende